Post by riodadeccoycyc on Feb 16, 2022 5:31:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ רמת נעילה ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
השלב של החלל הבוס שם בין זונה נודרררררר
ממש מוגזם שאתה יכול לשחק חמש משחקים ואז צריך לחכות שעה כדי לשחק שוב. כל משחק פה הוא עשרים שניות....
המשחקים עצמם מהנים. אבל אני חושב שזה הדבר הכי טיפשי לתת לך רק 5 חיים ואז לגרום לך לחכות. או שאתה יכול לשלם להם כסף. זה טיפשי. אני מרגיש שזו רק דרך להוציא כסף מההורים כשהילדים שלהם מנהלים חיים שלמים. נעים ללכת.
Red Ball 4 Zręcznościowe tah
בסדר, רק מעצבן שצריך לחכות מלא זמן אחרי שאתה נפסל והאפשרות להמשיך היא עם כסף או פרסומת.
ניצול תפיסת מזומנים. דוחף מודעות ומיקרו תשלומים לילדים. החלק המלוטש ביותר במשחק הזה הוא החלקים שדוחפים פרסומות ולוקחים ממך כסף. ברור שהחלקים שהחברה התמקדה בהם.
אני ממליצה ביכלל כי הוא צריך לחכות 20 דקות ואפילו יותר אז ביי ביי
זה כלל וכלל לא בסדר שיש עץ אחד שחי ועץ אחד שלא חי למה מה קרה מי את יזנזנונת
המשחק הזה אני מדהים ומאוד מאתגר זה המשחק האהוב עליי בכל הזמנים רק בעיה אחת והבעיה היא עם הטיימר להחזיר חיים (יש דרך להחזיר את החיים שלך ב-5 שניות שבה השתמשתי 1999 פעמים 🤣🤣) על כל זה ממש טוב👍
טוֹב
iOS 7.0 ומעלה; תאימות: מתאים עבור: גילאי 4 ומעלה
Blockman Go Arkádové xezf
המשחק הזה ממש כיף אבל יש לו רק 5 חיים וזה לוקח בערך 15 דקות לחיים אחד
HW Bumper Ball 4'Zorb Balls Inflatable Bubble Soccer Ball for Adults and Kids (Only 1 Red),Saver Prices,Latest hottest promotions,Get the Top Brands at
אני אוהב את המשחק הזה יש אתגרים ובוסים אבל עבר הרבה זמן מאז העדכון החדש אני רק רוצה אחד חדש גם כשאתה עושה עדכון חדש בבקשה תסיר את תכונת ההמתנה כדי לקבל חיים זה ממש מעצבן גם בגלל שאתה מוסיף מצב מרובה משתתפים מקוון גם להוסיף סקינים חדשים.
אני חושב שזה משחק בסדר. אבל אני לא רואה את הטעם זה כאילו אין באמת המטרה היא לאהוב לעבור את הרמה ואני אפילו לא יודע ממה אתה בורח זה כמו סתם כדור אדום קטן שפשוט זז כאילו זה פחות או יותר כל מה שאתה אני מתכוון אני מניח שאם זה המשחק היחיד שאתה יכול לשחק אתה צריך לשחק בו אבל אני פשוט לא רואה הרבה פוטנציאל במשחק הזה אני פשוט לא מבין אותו אני מקווה שזה יעזור לך לבחור את המשחק הנכון לשחק תודה ביי.
משחק טוב אבל שנאתי את הבוס עם הלייזר
תוסופי את העולם 4
משחק מדהים! סיפור נחמד, דמויות טובות וגרפיקה מדהימה!
Jump ball הכדור הקופץ on Windows PC Download Free - 1.0.6
משחק טוב אבל הרבה פחות חיים וזמן מילוי צריך להיות פחות כמו 3 דקות בערך...
Android.
זה באמת משחק מדהים אבל יש דברים שצריך לשפר בגלל זה אני נותן לו 3 כוכבים כמו 1) זמן ההתאוששות של כדורים ארוך מדי, זה צריך להיות 10 דקות לכל כדור. 2) אנחנו יכולים לשחק רק עם 5 כדורים בבת אחת. יש להגדיל אותו. 3) זה מכיל רק 5 שלבים. אני רוצה לשאול שאלה מה אני אעשה אם סיימתי את כל השלבים?? אז בבקשה תגדיל את מספר השלבים. סוף סוף זה באמת משחק נחמד 👍👍👍
כיף ממש חוץ מזה שכל הזמן צריך לחכות לחיים
אני אוהב את המשחק הזה אני משחק במשחק הזה כבר יותר מ-3 שנים ואתה באמת צריך לשחק בו. הסיבה שאני לא אוהב במשחק הזה היא שכשנגמרים לך החיים אתה צריך לחכות 18 דקות שלמות או משהו ככה יותר מזה אני אוהב את המשחק הזה מקווה שזה היה מועיל ביי!
משחק עבודה מהנה מדהים מתאים לכל הגילאים וממליץ לכל אחד וממש קל להבין איך לשחק ולא לאגר בכלל ממש ממש כיף יכול להיות קשה לאנשים מסוימים אבל משחק מדהים אחר!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מדימה
Red Ball 4.
red Akin Handheld Video Game Console Retro Games 4.3 ...
2 2-1/2" Red Nylon Composite Pulleys, Composite Pulleys 2 2-1/2" Red ... on the picture shown, 4 pcs Domed flexible wheel center stickers,
זה משחק טוב אבל הוא נהרס בכך שנתן לך 5 חיים וגרם לך לחכות שהם ייטענו מחדש, יצפו בפרסומת או יקנו את הפרימיום במשחק (שזה אפילו לא היה במשחק המקורי). אני מעדיף לצפות בפרסומת של 15 שניות אחרי 2 רמות ואז זה מאלץ אותי לחכות כדי לשחק. אני אוהב את המשחק הזה אבל זה כל כך עצוב שהוא ממש כמו עוד משחק נייד מחורבן.
זה משחק בשביל כסף. אם אתה מאבד 5 חיים אתה צריך לצפות בפרסומת מטופשת או לשלם עבור פרימיום. אבל המשחקיות לא כל כך גרועה, ובלי לשלם עבור פרימיום עבור משחק ארוך יותר זהו משחק הגיון טוב
המשחק הזה טוב. לגמרי טוב. אני אוהב את המשחק הזה אבל סיבה אחת למה נתתי 4 כוכבים. כי יש לך 5 חיים וכשאתה מפסיד את כל החיים אז הרבה זמן אתה צריך לחכות בשביל להחזיר את החיים כמו לחיים הראשונים אתה צריך לחכות 12 דקות. הלוואי שבכדור אדום 5 הבעיה הזו תיעלם. תודה
אני אוהב את המשחק והוא קצת ממכר ולא תמיד יודע מה לעשות אבל הוא עדיין משחק כיפי ואני אוהב אותו
שנאתי
כשאני אומר שהמשחק הזה היה תקוע ומעצבן אני מתכוון לזה. ראשית העובדה שאני צריך לחכות כל כך הרבה זמן כשאני מאבד את חיי, זה כל כך לא הוגן שאתה צריך לשלם לפחות 2.00 פאונד כדי לקבל לבבות בלתי מוגבלים בזמן שחלקנו מחכים כל כך הרבה זמן אבל אם אתם האנשים האלה אז הנה קצת פריצה כנס להגדרות ולחץ על תאריך ושעה ואז פשוט החזיר את הזמן לאחור כדי לקבל לבבות מלאים אבל בכל מקרה. שנית הייתה התקלה הזו כששיחקתי בוס ברמה 2 בכל פעם שהפעלתי מחדש זה היה נשמע שבור.
זה משחק טוב מאוד סיימתי אותו פרק אחרון קשה מאוד d lvl 66 חשבתי בהתחלה שאני צריך לדחוף ולקפוץ עליו עכשיו הבנתי שאני לא צריך לעשות את זה אתה צריך לעשות יותר רמות גם כי זה קצת קל בכל מקרה משחק טוב מאוד
המשחק נחמד... אבל בעקיפין פרסומות מיניות אצל הילדים שלי שמשחקים במשחק הזה... אז אל תשחקו את הסוג הזה של פרסומות... המוח של הילדים מושחת... כל החיים אתה רואה את הווידאו... אני לא אוהב את זה...
דפוק
הורדתי את המשחק הזה בשביל הבן שלי ושיחקנו בו מתישהו. כדי להסיר את ההמתנה לשיקום חיים, שילמתי את הסכום שהוצע. עם זאת, למרות תשלום הסכום, דבר לא השתנה ועדיין נצטרך לחכות זמן רב כדי להחזיר את החיים. האם זה סוג של באג? קשה לי לנסות להסביר את זה לבן שלי. בבקשה ייעץ.
Red Ball 4, Red Ball 1, Red Ball 2, Red Ball 5, Bounce,Catch The Candy ... 8 Ball Pool Cheats - 8 Ball Pool Free Cash and Coins Hacks - (Android & iOS).
זה משחק די טוב. אבל הסיבה שזה 3 כוכבים היא בגלל שהחיים תכונה וה-29 lvl ביער עמוק, תכונת החיים גורמת לאנשים לשחק בזה פחות כי הם מחכים, והפרימיום פשוט הורסת את המטרה שלו. עכשיו לרמה ה-29 ביער עמוק.... מה לעזאזל, ראשית, התנועה הופכת את ההתחלה לכמעט בלתי אפשרית, שנית הכפתור בתחילת הרמה מהיר מדי, אז הפוך את הזמן שלה לאט יותר. זה כל הפגמים שראיתי עד כה. אבל זה עדיין משחק זעם טוב.
אני אוהב את המשחק אבל האם אתה יכול ליצור אזור קרינה עם אויבים זוהרים וירוקים? האויבים הזוהרים, הירוקים, שומרים על היכולת שלהם עכשיו, אבל הם מקבלים יכולת חדשה שמאפשרת להם לעקוב אחריך. ולשלב הבוס יהיה בוס קרינה. זה זהה לרמות האחרות למעט קרינה. אז אחרי העדכון הזה, צריכים להיות עשרה עולמות. אם תבצע את העדכון הזה, יהיה לי עוד מה לעשות. אהבה, ברן מאסטר גיימר
משחק תוב
משחק סבבה טוב מאוד אבל הוא קצת ישן
ארבע כוכבים כי לוקח לחיים ההיטען ממש לעטות
Red Ball 4 아케이드 fip
משחקים טובים אבל אני אהיה טוב יותר אם אתה לא צריך לחכות לעוד חיים או שאתה צריך לעשות את זה 2 דקות לחיים חדשים
Red Ball 4 Arcade vqo