Post by riodadeccoycyc on Feb 16, 2022 5:43:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
من عاشق دیس بازی هستم دوست دارم غذاش خوبه💞💞🎂
عالیه حتما نصب کنید ممنون از سازندش🤩💖💖💖
بازی بسیار زیبایی است از آن لذت ببرید
بازی در گوشی من باز نمی شود بعد از بازی اولی بسته می شود چرا
تا الان دوستش داشتم..
این بازی عالی هست و تکراری نیست من خیلی از این بازی خوشم اومد
烹飪嘶嘶 模擬 ggw
مژگان مصلحی عالیه
چه بازی خوبی بود من تا به حال آن را ندیده بودم وای! این بازی خیلی متقاطع بود شما همچنین می توانید این بازی را دانلود و بازی کنید به نظر می رسد واقعاً خوب است من بازی های آشپزی بیشتری انجام داده ام اما این واقعاً برای من خاص است 😍😍 من آن را دوست دارم
برنده شدن غیر ممکنه
در اول یکی از بازی های fvrt من است اما هنگ می شود و قیمت ارتقا از قیمت درآمد بسیار بالاست.
اصلا خوب نیس تا یه قسمتی میری بعد نمیگیره آدم این همه زحمت میکشه
烹飪嘶嘶 模擬 ggw
مفهوم این بازی خوب است. اگر بازی در حین بازی متوقف شود که منجر به از دست دادن می شود، می تواند عالی باشد و اگر در ابتدای هر بازی بازی بعد از حذف بنر شروع شود به جای زمانی که هنوز زمان بازی را مسدود می کند که من فرض می کنم همه بخشی از آن است. تلاش برای ترغیب بازیکنان به خرج کردن.
من تمام سطوح را تا آشپزی ژاپن به پایان رساندم. اکنون منتظر سطح بعدی (ایالات متحده آمریکا) هستم. توسعه دهنده عزیز چقدر باید صبر کنم؟
اضافی سکه های موجود و پاداش های مضاعف نیز کار نمی کنند
بازی عالی است، اما همچنان خراب می شود.
من آن را کمی دوست دارم زیرا مردم سریع غذا می خواهند، کمی سریع است
بازی باید با داشتن پاداش روزانه بهبود یابد. و سطوح سخت کمتر. ولی اشکالی نداره شه
سلام عسن این بازی رو نصب کنید چون خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دیر نصب میشه
حتی زمانی که فر را به حداکثر رسانده اید یا هر چیزی که برای پخت و پز دارید، هنوز آنقدر سریع نیست که مجبور نباشید از پول برای خرید امتیازات استفاده کنید تا بتوانید سطوح را شکست دهید.
بازی عالی اما برای مدت طولانی بدون آپدیت
یه جورایی سرگرم کننده اما تبلیغات خیلی زیاد
این یک بازی خوب است، به خصوص زمانی که حوصله تان سر می رود، کاملاً قابل درک است و گاهی اوقات می تواند چالش برانگیز باشد.
خیلی سخته هی هه
این بهترین برنامه بازی است، من آن را دوست دارم، از هر لحظه آن لذت می برم
بهترین بازی آشپزی تا کنون! من 3 سال پیش بازی میکردم و الان دوباره نصبش میکنم چون خیلی خوبه!! بسیار توصیه می شود
اگر سریع نبود پنج ستاره می گذاشتم
خوش بگذره 🤣
عالیه خیلی نازه اما تنها عیبش اینه که فرصتا زود تموم میشه و باید صبر کرد تا قلب بده کل خوبه✨✨🌸🌸🌸🌸🌸
پر از سرگرمی
همیشه از آن لذت ببرید
පමෝෂ
Sky Combat: War Planes Online অ্যাকশন tih
من فقط مدت کوتاهی است که این بازی را بازی می کنم، اما تا اینجا خیلی خوب است.
قلک به عنوان پول خطر داشت
راهبه
عالیه 😍😍😍
من آنقدر سریع نیستم اما آن را دوست دارم
داره لذت میبره
من عاشق این بازی آشپزی هستم
گرافیک این بازی بسیار خوب است من عاشق سرعت آن هستم زیرا من یک بازی سریع می خواهم و این یکی تا اینجا خوب است
烹飪嘶嘶 模擬 ggw
بازی خوبی برای گذراندن زمان 🤣
خوبه ولی سطوح خیلی سخته...
کری هندرسون یک بازی آشپزی عالی است. من دوست دارم گذشته ام را صرف کنم. زمان بازی کردن هر روز.
قبل از آپدیت، من این بازی را هر روز بازی می کردم اما از آنجایی که علاقه کمی دارم یا اصلاً علاقه ای به آن ندارم.. زمان قبل از شروع بازی شروع می شود، هدایای روزانه دیگر وجود ندارد و زمان ادامه آن کوتاه شده است. لطفاً اینها را اصلاح کنید یا من مجبورم حذف کنم و ادامه بدم.. پیشاپیش ممنون 🥰
خب... تا زمانی که ادامه پیدا کرد سرگرم کننده بود. من فقط یه سطح بازی میکردم بعد BOOM!!! بازی فقط خودش را ترک کرد. تمام صفحه سیاه می شود و بعد چیزی که دیدم صفحه اصلی من بود. ابتدا فکر کردم این گجت من است که مشکل دارد، بنابراین برخی از بازیهایی را که دیگر بازی نمیکنم حذف کردم تا این یکی را بازی کنم و بسیار ناامید شدم که هنوز هم همینطور است.
واقعا این بازی را دوست دارم انیمیشن و موزیک فوق العاده باحاله تعداد زیادی تبلیغات و تنها 5 زندگی وجود دارد که تمدید آنها مدتی طول می کشد، اما زمانی که این بازی را شروع می کنید، بسیار جذاب است. یک پیشنهاد به سازندگان - در حالی که زندگی من تجدید می شود، جالب خواهد بود اگر بتوانید عناصر دیگر اطراف رستوران ها را تعاملی کنید تا ارزش صبر کردن را داشته باشد.
خوبه نه بهتر ..... سخته و وقتش داره تلف میشه وقتی قهوه یا نان آماده میشه ... جالب نیست واقعا
نمیذاره بازی کنم!!!!!!!!!؟؟
هیجان انگیز است و به هماهنگی چشم کمک می کند
بازی خوب با بالا رفتن سطح، سخت تر و جالب تر می شود.