Post by riodadeccoycyc on Feb 16, 2022 5:49:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile oluşturucu kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Arrow War ভূমিকা নিয়ে খেলা pqse
Şimdiye kadar iyi bir oyun oldu.
İyi bir oyun.
Lütfen becerinin etkinleştirilmediği, ancak yine de bir kristal tüketeceği ve beceriyi bekleme süresine sokacağı hatayı düzeltin.
biraz tekrarlayan
Bu oyunu beğendim, basit ve eğlenceli
Genel olarak oynaması eğlenceli güzel bir oyun ama değerli taşları almanın tek yolunun onu nakit olarak satın almak olduğunu düşünüyorum😬
Harika Bir Oyun Lütfen Daha Fazla Güncelleme Yapın İlginç Oyun
Bu oyun harika hiç silmiyorum
굿
Eğlenceli olabilir, ancak birçok reklam için tüm reklamları devre dışı bırakmak için en az 14,99 harcamanız gerekir.
En kötü oyunlardan biri
İçeri girebilirlerse kuvvet feld nedir ama bu iyi bir oyun
güzel oyun ama çabuk sıkılıyor
Beğendim 3/5 İyi oyna
Perang Panah RPG hyf
Eğlenceli ve harika bir fikir, umarım daha çok böyle oyunlar yaparlar.
oyun cok guzel amk
güzel oyun eglenceli
Dalga başına enerji maliyeti
Çöp..telefon değişti ve buluttan yüklemeye çalışırken 2 gün önceki ilerlemeyi bana verdi
Oyun ilk otuz dakika için eğlencelidir, sonra hızla onuncu seviyeyi geçiyorsunuz ve para harcamazsanız hiçbir yere hızlı gitmiyorsunuz.
Size şu anda oyunun başlarında sorulan sağlam dörtlü veriyorum, ancak oyunun anlaşılması yeterince kolay ve bir tür bağımlılık yapıyor.
İyi ama 3 hafta boyunca 91. dalgada takılıp kalınca cmon gibi dalgalanmak daha az eğlenceli oluyor
Beni gerçekten rahatsız eden sorun, ilerlemeyi buluta kaydetmemesiydi. Birkaç seviye tırmandım, 20 seviye dongeon ve birçok silah yükseltmesi yaptım ve tüm bunlardan sonra seçeneklere gittim ve oyunumu manuel olarak buluta kaydettim ve "buluta kaydet başarılı" mesajı çıktı. Birkaç saat sonra geri döndüm ve her şey gitti ve tüm ilerlemem önceki zamana sıfırlandı. BU İLK KEZ DEĞİL!! Bu sorundan bıktım ve oyunu sildim.
Ayarlar düğmesi, dokunmaya yanıt vermiyor, bu nedenle sesi kapatamıyor.
Bu oyun, bir tür otomatik kaydetme özelliğinin eksikliğinden muzdarip. Uygulamayı kapattıktan ve oyuna daha sonra geri döndükten sonra HOURS oyun deneyimini kaybettim. Zamanımı harcamak için daha iyi yollarım olduğu için bu çözülmediği sürece kaldırma.
Highway Drifter Perlumbaan mjb
Müthiş oyun ama rün taşlarımın birdenbire kaybolmasıyla ilgili büyük bir sorun yaşıyorum lütfen düzeltin! Sinirlerimi bozuyor
7 günlük giriş paketi için dün oyuna 15 dolar harcadım ve bugün giriş yaptığımda oyunum dün bulunduğum seviyenin 20 seviye gerisinde ve thr paketi satın alınmamış görünüyor ve epik okumu kaçırıyorum. Banka hesabım aksini söylüyor.
Şimdiye kadar iyi oyun
İyi eğlenceler Kötüye hayır
Orijinal oyun fikri, eğlenceli mekanikler, çizgi film gibi aptal grafikler. İyi oyun!
Savaş dışında her on saniyede bir ekleyin.
Harika bir oyun, yüksek fiyatlarla kazanmak için ödeme yapar, ancak bunun dışında sağlam bir oyundur. Birkaç reklam var ama sizi rahatsız edecek kadar değil
Arrow War Rollspel qvlx
harika bir oyun
Harika oyun iyi grafecler
Oyun çok güzel hemde bir youtube oynamıştı
Ben Matthew bu oyunu seviyorum sürekli ölüyorum ama yine de seviyorum
Fn V
Yani bu oyun komik bir şekilde geciktirilmiş
Eğlenceli oyun ama Reklamdan Sonra Reklam.
Çok zor, kazanmak için öde.
Bu iyi
Bu oyunu 5 gün boyunca oyna Bu oyunu beğendim ama oyun hızı yavaşlatmanın bir yolu 2x hız maliyeti 500 elmas ve gerçek para ödemem gerekiyor
.D