Post by ulerovraso on Mar 4, 2022 21:15:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ raha lahti lukustada ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Halb kontohaldus ja abinõude puudumine, kui asjad lähevad valesti. Olin seda mängu mänginud 2-3 aastat ja edasi, kuid kui ma lõpuks oma Google Play konto linkisin, ütles mäng, et sellel on "uuem salvestus" ja see ei lubanud mul seda laadida... kogu mu edusamm on kadunud. . Tagasi algusesse, ühtegi nahka pole lukustamata, geenipuu tagasi nulli, kõik mutatsioonid kadunud. Ma tõesti nautisin seda mängu, kuid see on minu jaoks hävitanud.
Mängu alla laaditud, laadimine jäi 23% vahele. Desinstallitud.
Lumberwhack: Defend the Wild Aksi guud
vananeb kiiresti
Ma arvan, et see on tõesti kena aja mööduja. Minu arvates on kunstiteos tõesti julge ja värviline ning see mulle selle mängu juures meeldibki. Lisaks on see lõbus
Ma ei saa seda mängu isegi Internetiga enam mängida. Iga kord, kui see avaneb, teatab see mulle, et reklaame pole saadaval, ja mäng sulgub ise
Irs ok, aga algus võtab liiga kaua aega, õpetuseks nad liiga ei anna. Parem kui pöidlaid keerutada
vinge. lugu on fantastiline, see Halloweeni sündmus on vinge, põhiline mäng on fantastiline ja see on lihtsalt sõltuvust tekitav.
See on nagu parimad sõbrad, kellel on erinev teema. Suhteliselt korduv.....
Crab War: Idle Swarm Evolution Авантуристичке tnvm
palju nalja + vähe reklaame = täiuslik mäng (mis see mäng on)
Ühtegi ürituse auhinda ei saa koguda, kuna need jooksevad pidevalt kokku, kui proovin neid koguda. See külmub merekarpide kogumisel ja sulgub kalliskivide kogumisel täielikult.
Lõbus ajaraiskamine, kuid Idle Miner Tycooni reklaam jookseb mu mängu pidevalt kokku ja muutub tüütuks. See on just see konkreetne reklaam, kiirparandus on lihtsalt rakenduse taaskäivitamine, mängin Note8-s. Suurepärane mäng, kuigi soovin, et saaksin rohkem pärleid, näiteks reklaamide vaatamist
lõbus, kui soovite lihtsalt lõõgastuda... välja arvatud mõnede ülemustega... mõned on stressis, kui unustate krabisid pidevalt tasandada ja jõuate võimalikult kiiresti koputades oma ulatuse piirini, kuid siiski ajaga löödud...
Crab War: Idle Swarm Evolution Cabaran taa
See on üks neist mõttetutest koputamismängudest, mis üritab teid raha kulutama panna, et te ei peaks koputama. Mõttetu lõbus, kuid mitte fantastiline,
see on suht igav ....,.........mmmmnnnigsixgqk ...
GG
Ma arvan, et sa peaksid saama dmg-tõuke iga taseme võrra kõrgemale, sest kui sa tõused piisavalt kõrgele, hakkad edenemiseks kaua aega võtma ja siis isegi 150% kulla kukkumise korral jääb sul endiselt raha puudu, et uuendada, vaid soovitus, muidu ma tõesti nagu kontseptsioon
Olen mänginud palju tühikäigul klikkereid, kuid ütleksin, et see mäng on kindlalt esikolmikus. See on väga sirgjooneline, mulle meeldib kontseptsioon, edasiminekuks ei pea raha maksma ja reklaamid on vaatamist väärt. Üldiselt suurepärane mäng.
See on täpselt see, mida te arvate. Rumal. Lõbus. Sõltuvust tekitav. Arvasin, et arendajad, kellele me arvustuste eest maksame, aga ei! See on tõesti lõbus!
Põrkuv uus silt ei peatu poe eripakkumisel. Väga tüütu, kui proovite mängida ja tasandada. Puudutage seda, ärge lõpetage põrgatamist!!!
Seni hea. Mänginud seda edasi ja edasi sellest ajast, kui nad sellega välja tulid. Ma mõtlen oma hinnangu hiljem ümber.
See ei käivitu peaaegu kunagi! Ärge installige!
Ma arvan, et see on tore mäng. Minu põhiprobleem on kogu sissejuhatus, kuna mäng läheb mõnes osas üsna põhjalikuks ja seda ei saa tegelikult teha ilma õpetuseta. Ma annaksin sellele 10 graafika ja 7 süžee eest. Sellel on mikrotehingute võitmise eest maksmise aspekt, kuid sama kehtib ka mpst mobiilimängude puhul. See mäng toob rakenduste poodi midagi veidrat, kuid uut. Üldiselt mulle arendajate tegevus meeldib ja ma loodan, et nad jätkavad head tööd.
Pole paha, hea aja tapja. Kohutavalt korduv ja aeglane pärast teatud punkti jõudmist, välja arvatud juhul, kui vaatate palju reklaame või ei maksa mängimise eest.
Lõbus mäng, kuid korduv, peale selle on see mõnevõrra lõbus.
Ma arvan, et krabi/roomaja teema on originaalne (vähemalt kõigi allalaaditud mängude osas?), kuid seal on probleeme. 1 – edenemine tundub valusalt aeglane. 2. Laadimine võtab selle mängu jaoks liiga kaua aega ja näib, et GUI ja laadimiskood töödeldakse koos, nagu näitab kogelev graafika. 3 – Tundub kindlasti, et üritusi peaks petmise/häkkimise suhtes veidi kontrollima?
Kena, lihtne ja lõbus! Kindlasti mängiks veel! Ainus asi, mis mind häirib, on ilmselt keeleheli, kuigi olen lihtsalt valiv.
Ma armastan seda mängu, ma hindan seda kaheks
Hea mäng, lõbus ja tore
크랩 전쟁 (Crab War) 어드벤처 syae
Suurepärane mäng! Mulle meeldivad erksad värvid ja sujuv mäng. Kaks asja, mida ma muudaksin, kui saaksin. 1) Lähtestage x arv meetrit, mitte x arv krabi tasemeid. 900 meetri võrra muutub see ukerdajaks, kes ootab kulda, mis on vajalik 650 krabitasemeni tõusmiseks. 2) Pöörake kaks esimest artefakti (kuningkrabi, kes liiguvad esimesena 100 meetrit edasi, seejärel Kuldkiir) ja/või andke kulda iga meetri eest pluss 100 meetri edenemise kaudu löödud ülemused. Kõigi vajalike osade hankimine Kuningkrabi lõpuleviimiseks 630 meetri võrra ja seejärel 730 meetrini tõusmine muudab roomajate peksmise sellel tasemel pisut keerulisemaks, kui nad peaksid olema tavapärasel teel edasi liikudes.
Väga korduv mäng, mis üldiselt lihtsalt kordub pärast 1, võib-olla 2 edcydis(t?)
Oksapärlid, pole kordagi kätte saanud. ütles, et on viga. siiski nõudis mind!
Masendav, sest mäng vormindaks end alati tagurpidi. leidke mäng, mis eristab üles ja alla.
Suht hea
Mulle meeldiks, kui keegi ei eemaldaks kristallküüniste geenilaborisse investeeritud punkte. Naughty..... ulakas. Tasuta mängija profiil on liiga hea neile, kes raha maksavad. Värskendus: ma ei kaotanud palju punkte, kuna investeerisin geenilaborisse punkte 2 või 3 korda, kuna keskendusin rohkem geenipuule. Ma tean, milline inimene geneetika ja vaimu poolest I kommi käest vallandati. Neetud loomad, keda kutsutakse reptoidideks. Värskendus: Noh....tõsiselt..... Niipalju kui ma tean, võin ekraanil ennast puudutada.
Mängu ei värskendata, kuid seda on vaja
Ma armastan seda mängu, kuid see võib kasutada mõnda erinevat režiimi, võib-olla näiteks tornikaitserežiimi või midagi sarnast, kuid peale selle on see lõbus mäng ja ajaraiskamine, kui teil on igav ja teil pole midagi teha, soovitaksin see suurepärane mäng
Mulle väga meeldib see mäng, kuid võtan kaks tärni ära, sest iga kord, kui jõuan 750 meetri kõrgusele ja rakendusest lahkun, viiakse mind alati tagasi 460 meetrini ja mind tõstetakse lihtsalt tõsiselt.
see on hämmastav ja ma julgustan teisi seda mängu proovima ja mängima. kuid mul on olnud selline tõrge, et mu krabid ei tabanud roomajat, vaid lihtsalt läbisid selle. kuid sellest hoolimata on see tõesti hea võrguühenduseta mäng. Ma tõesti ei tea, mis tõrke käivitab, kuid hiljuti ilmunud uue värskendusega see parandati, nii et aitäh appexplore!
sain selle mängu eile. see on teie tüüpiline kraanimäng; alguses meelelahutuslik, kuid muutub kiiresti väga korduvaks ja igavaks. Kustutan selle ajaraiskamise ja ei soovita seda kellelegi.
Crab War: Idle Swarm Evolution הרפתקאות app
Palun värskendage mängu, seal pole kunagi midagi uut